2015. március 4., szerda

Játékok

Az iratok előtt egy sürgős területtel foglalkoztam. Ez egy bónusz kategória, erről nincs szó a könyvben, de három gyerek mellett nem tudom az "egyebek"-hez sorolni.
Elég ambivalens érzéseim vannak a játékokkal kapcsolatban. Nem bírom, hogy szinte mindent ellepnek, ugyanakkor szeretem, hogy itt vagyunk együtt a nappaliban, és az igazság az, hogy a gyerekszoba nem túl nagy a határtalan játékhoz.Viszont az elpakolással voltak gondjaink, nem nagyon volt elég hely a játékoknak. De amikor átnéztem őket, nem találtam őket soknak, csak túl nagynak! Nem fértek fiókba, dobozba - polcokra volt szükség. Nekem amúgy is szimpatikusak a szép, rendezett polcok: ezen a honlapon nagyon jó kis összeállítást találtam! Szóval kénytelenek voltunk az utolsó szabad felületek közül feláldozni valamennyit egy polc kedvéért, de megérte.
A többi pedig a nappali könyvespolcát foglalja:
A plüssök tárolásához jó tippet kaptam a fórumon, amit ezúton is köszönök!
Az apróságokat ikeás dobozokban tartjuk, amikre majd képeket rakok, hogy melyikben mi van. Ezenkívül még van egy mély fiók, ahová szintén a megfoghatatlan apróságok kerülnek.

Ami  a szelektálást illeti, az jutott eszembe, hogy amit nem használnak 1-2 hétig, az megy a padlásra. Nálunk a tetőtér amolyan kincsesbánya: nagy az öröm, ha feljöhetnek velünk és úgy játszanak az ottaniakkal, mintha sosem látták volna. Bezzeg amint lehozunk onnan játékot, pár nap múlva elfelejtik.
Egyébként nemrég többszöri figyelmeztetés után tényleg összepakoltam egy zacskóba a kint hagyott plüssöket - és nem tűnt fel! Szóval így fogom elrámolni a többi, alig elővett játékot is. :)

Végül mutatnék egy szép, ízléses szobát, ami szerintem pont ideális egy gyereknek. Színes, játékos, de nem nyomasztóan túlzsúfolt. Ez jó cél!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése