2016. január 25., hétfő

Tetőtér alakulása

Rohamtempóban szedtük össze a holminkat a tetőtérben, hogy a kőművesek elkezdhessék a munkát. Csak egy kis számadással jelentkezem, hogy én se felejtsem el, mennyi mindenen adtunk túl.
  • Elajándékoztuk a házzal együtt kapott Csepel varrógépet. Neki köszönhetjük az egyetlen függönyünket és a régen használt ablakszivacsokat. Jó szolgálatot tett, de azóta két szuper varrógépet is kaptam, így tényleg csak a helyet foglalja. Ide került, szerintem jó sora lesz: http://butortfestek.blogspot.hu/
  • A kerületben könyvet gyűjtenek Kárpátaljára. (Még mindig tart! http://budafokteteny.hu/hir/nemcsak-kenyerrel-el-az-ember) Hurrá! Mivel az járt az eszemben, hogy milyen jó helyre fognak kerülni a könyvek, könnyű szívvel csomagoltam be az eddig nosztalgiából megtartott könyveket is. Nagyon örülnék, ha más jobban tudná értékelni őket, hiszen én nem használtam, "csak" a hozzájuk fűződő emlékek miatt tartogattam.
  • A családsegítőbe is fog kerülni egy nagyobb csomag. Megpróbáltam a játékok között is szelektálni, de az nem könnyű, amikor még csak most jön az újabb baba. 
Hirtelenjében ennyi kikerülnivalót pakoltam össze. De mindig elfog a kísértés, hogy egyszerűen mindentől megszabadulnék, aztán ha egyenként nézem, akkor nem megy.. Meglepő, hogy így is mennyi plüssünk és játékunk van, a gyerekkönyvek megtöltenek egy nagy dobozt, az én kedves könyveim is (és ugye ezek azok, amik nem férnek el az alsó szinten), plusz vannak ágyneműhuzatok, takarók, terítők... Nem is gondoltam volna, hogy közel 10 év alatt mennyi mindent felhalmoztunk - majdnem mintha a szüleimnél lennék, amire pedig mindig úgy tekintettem, mint hosszú-hosszú évek alatt összegyűjtött holmikra.
Még vár ránk egy második és egy végső pakolás odafent - addig gyűjtöm az ötleteket, mert nem szeretnék a szép, tervezett kialakítás helyett újra lomtárat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése